Следвайки стъпките на най-голямата валутна криптовалута в света, Binance Coin (BNB), Huobi Token (HT), нарасна с повече от 100% през 2019 година.

Използвани като алтернатива на таксите за търговия на техните съответни борси, криптовалутите на обмени обикновено се свързват с други криптовалути за формиране на нови пазари и увеличаване на цялостната ликвидност.

Напоследък обаче Binance увеличи търсенето на своя токен, като поиска от участниците в Binance Launchpad да правят покупки с BTC или BNB.

Макар че това вероятно не е единствената причина за близо 200-процентния ръст на Binance Coin в рамките на тази година, растежът на криптовалутата привлече вниманието на конкурентните борси.

Huobi побърза да последва добрия пример на Binance чрез създаването на подобна платформа за продажби на токени, наречена “Huobi Prime”. HP не само ще даде възможност за покупки чрез този токен, но платформата също така ще позволи на закупените токени да бъдат незабавно търгувани на пазарите си.

Предвижда се платформата да бъде пусната на 26-ти март за продажбата на Top Network (TOP). Това развитие изглежда е отговорно за повишеното търсене на HT и интересa от страна на инвеститорите, като в един момент, цената скочи с 40% за само два дни.

В същото време пазарът на HT започна възходящо движение доста преди обявяването на Huobi Prime, тенденция, подобна на тази на ценовите графики на други подобни токени.https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q