Неделя, 4 ноември: крипто пазарите станаха свидетели на много движения, като повечето от 20-те най-големи монети по пазарна капитализация са отбелязали значителен ръст, а Bitcoin Cash (BCH) скача с почти 21% от времето за пресата.

Bitcoin Cash, четвъртата най-голяма криптовалута по пазарна капитализация, се покачи рязко от $ 473 в началото на деня до $ 573, което е най-високата цена на криптовалутата за последния месец.

Търгувайки се на около 420 долара за по-голямата част от седмицата, Bitcoin Cash започна тази възходяща тенденция на 2 ноември.

Четвъртата най-голяма монета се е увеличила с около 30% през последните 7 дни вследствие на обявяването на подкрепа за форка на BCH от втората по големина глобална платформа за крипто търговия – Binance.

Докато повечето криптовалути са отчели ръст, Bitcoin (BTC) е една от малкото монети, които понесe загуби на 4ти този месец. По времет на на писане на статията флагманската крипто валута е спаднала с 0,4% за деня и се търгува на $ 6,496. Монетата е скочила с около 2% през последните 7 дни.

BCH

Ethereum, втората по пазарна капитализация криптовалута, е спаднала с около 1% в рамките на деня, като се търгува на около $216. Криптовалутата е скочила с около 8% за последната седмица.

BCH

XRP, третата по пазарна капитализация криптовалута, е спаднал с около 3% в рамките на деня. Криптовалутата е скочила с малко над 13% за седмицата по време на писане на статията.

BCH

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q