Намираме се на прага на 2019 година и ако възнамерявате да навлизате в крипто пространството, сега е момента. Въпреки че 2018 гoдина е толкова проблемна за алткойн, много е важно да сте с положителна нагласа за новата година.

Въпреки това, за да привлечете положителни резултати за следващата година, е важно да научите кои алткойн са най-удобни и подходящи за пазара. Тази статия съдържа списък с най-обещаващите алткойн, които ще превземат 2019, въз основа на тяхната технология и други критерии.

Stellar XLM

XLM (stellar) се фокусира върху предоставяне на разумни, ефикасни и бързи трансгранични плащания на своите потребители. Свързано изображениеЗа разлика от други, които се фокусират върху големите институции, stellar сделките се извършват предимно с хора. Най-доброто нещо за този алткойн е, че той си партнира с големите технологични компании, за да гарантира, че има значително инвестиционно представителство. Неговият блокчейн обработва по-големи транзакции при по-ниска такса, което го прави изключително конкурентен.

Litecoin

От своето въвеждане през 2011 година, litecoin продължава да бъде сред най-добрите алткойн и гарантира лесни пари за всеки инвеститор. Резултат с изображение за litecoinРазликата между litecoin и bitcoin е в съвременната технология. Той има голяма пазарна горна граница и популярността му се множи.

Освен това, litecoin има много активни търговци, които винаги са готови да инвестират още повече, за да видят токена да стигне до върха на крипто пазара. С течение на годините тази криптовалута доказва, че постига прогресивен растеж с всяка изминала година.

4New

Свързано изображение

Ако сте запален последовател на пазара на криптовалути, разбирате, че този алткойн е нов на пазара. Това обаче не значи, че няма качествата да пробие през следващата година. Проектът 4New работи във фабрики, които превръщат отпадъците в електричество след изгаряне им.

Тогава токенизират електроенергията, което засилва позицията им на крипто пазара. Това, което прави този алткойн по-обещаващ е фактът, че те използват прогресивна технология за изчистване на отпадъците и приложение в света на криптовалутите. Макар че не можем да сме сигурни, че този алткойн ще процъвти през 2019 година, технологията му в крайна сметка ще доведе до резултати за широката общественост.

Ripple

Това oтскоро е втората по-големина криптовалута спрямо пазарната капитализация. Този алткойн си партнира с големи финансови институции, за да предложи надеждно и лесно решение за трансгранични плащания. Резултат с изображение за ripple

За разлика от Stellar, Ripple се фокусира върху работата с институциите, което гарантира по-голямото му участие на пазара.

Ethereum Classic

Като планирате за следващата година, е важно да запомните, че Ethereum Classic няма да се откаже от крипто пазара в най-скоро време.

Свързано изображениеЕто защо, дори и при появата на повече проекти и на нови токени, които заемат централно място на пазара, този алткойн ще запази своята позиция, даже може и да напредне. Въпреки че има предизвикателства на пазара, Еthereum платформата не спира да придобива популярност.

Basic Attention Token BAT

Ако търсите алткойн, който има цел, тогава всичко от което се нуждаете е BAT. Те имат много опитен екип с впечатляващи автобиографии. BAT адресира въпроси, свързани с всекидневния начин на живот, което го прави удобно за всеки човек. След като е сред най-добрите криптовалути, BAT представляват отчетна единица между издателите, рекламодателите и потребителите. Свързано изображение

Въпреки че не насърчава токен търговия с други борси, BAT гарантира, че ще рекламира всички обмени, които ще го добавят. Това също подсигурява огромен дял в крипто пазара през 2019 година.

Lisk

На последно място в нашия списък е Lisk. Въпреки че почти има същите характеристики като на Ethereum, този актив е малко по-лесен за използване, тъй като е написан на javascript.

Свързано изображение

Ето защо, ако не сте запознати с кодовете, все още имате шанс да разберете бизнеса с криптовалути, благодарение на това крипто. Lisk е удобна платформа за хостване на блокчейн приложения. Ако сте нов в алткойн бизнеса, това може да е най-доброто място за стартиране.

Заключение

Пазарът на криптовалути продължава да се развива, а някои алткойн, които са на върха в момента, може да не ги видим през новата година. Освен това, въпреки че 2018 е пълна с изненади, е важно да се подготвите и да се съсредоточите повече върху инвестирането в марки, с които се чувствате комфортно.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q